Meningsfuldt fotografi, indrammet af det simple og intime

Er du klar til at din graviditet foreviget?
Gravid mave i hvid stram kjole, hvor moderens hænder holder på maven

01 / 02

Kaos og kærlighed i trygge omgivelser

Minder for livet <3
Et billede af et barn i armene hos sin mor, med ryggen ud mod os der ser med og ansigtet mod moderen,

02 / 02

Hej, jeg er Michell, en passioneret lifestyle fotograf

Livet er fuld af så mange fine øjeblikke, der flygtigt forsvinder. Det jeg elsker ved min form for fotografi er, at jeg skaber en blanding af det dokumenterende og det opstillede. Således får du en fotograf der guider og hjælper dig, men samtidig også de helt ægte og autentiske øjeblikke, som der opstår. Det er det jeg er passioneret omkring, det er de øjeblikke, som jeg elsker at forevige.

Fotograf Michell Neell der står omringet af høje, hvide blomster og holder sit kamera i hænderne
Fotograf Michell Neell der sidder på en bænk i Klinik SKRUK's lokale

Fotografering i Klinik SKRUK


Når du booker en fotografering i Klinik SKRUK, er det fordi du ønsker billeder i et intimt og simpelt indendørs studie.

Fotograferingen foregår primært med naturligt lys, fra klinikkens store vinduer. Det er et lille lokale med plads til små familier, forevigelse af din graviditet, minder fra barslen eller ligennde.


Jeg ved hvad det betyder, at have billeder af sit barn, gennem hele livet, og derfor har jeg som mission at skabe værdifulde minder, til dig.

Klinik SKRUK ejes af Mathilde

Et meningsfuldt samarbejde

Klinikkens ansigt udadtil er denne kompetente kvinde, der udover at være imødekommende og omsorgsfuld, rummer stor viden omkring kvindekroppen før, under og efter graviditet og fødsel.

En lille pige der står oven på sin mor og kigger til side, mens hun griner
Portrætbillede af en lille pige der sidder i en gul heldrafgt, med bare arme og fødder, mens hun kigger direkte i kamera

Hvorfor Klinik SKRUK?


Gennem mit arbejde som familie- og gravidfotograf har jeg lagt øre til mange sårbare, vigtige fortællinger. Fortællinger der viser mig, at I er mange kommende- og nybagte forældre, med en lang forhistorie til lige præcis dette forælderskab.

Rejsen til her hvor jeg møder jer, har været sårbar og fuld af bump.


Flere fortæller om emner som fertilitetsproblemer og spørgsmål her til, en lang og sej kamp (og rejse) til at stå med sit nyfødte barn i armene. Det er historier om hårde fødsler, kejsersnit og sugekop. Til børn med refluks, maveproblemer, låsninger mv.


Er der noget jeg virkelig ønsker at give mine kunder, så er det oplysning og støtte - men hertil rækker mine egne evner slet ikke. At teame op med Mathilde, at have en kompetent og erfaren fysioterapeut, at kunne række ud til, er for mig rigtig givende.

Min egen fortælling


Min egen rejse ind i moderskabet var hård. Selve graviditeten og fødslen var helt okay, men tiden efter fødslen skabte et mellemrum i mig. Et tomrum og en følelse af, kun at være mor af ren beskyttelse, men uden kærlighed og connection med mit lille barn.

Det har været følsomt at berette om, men ikke mindst min sandhed.

Da min søn blev født var det med en arm ude - som supermand - en stilling han havde lagt i, i halvanden times pressefase, uden at måtte fødes. Jeg var kun 8 cm åben, da presseveerne begyndte. Da han (endelig) kom ud, efter en kort presseperiode, var fostervandet grønt og han skreg rigtig meget. Hans hoved var også lidt aflangt.

Men der var egentlig ikke noget at se på ham. Han var fin!


Tiden gik dog og vi kom en svær tid i møde, med hvad der oftest italesættes som "kolik". Han skreg og græd rigtig meget, sov korte lure, havde en lang skrigetur på flere timer, hver aften og samtidig fik han navlebrok. Det førte til en oplevelse af afmagt og stress hos mig, som helt sikkert har forplantet sig hos ham også.

Efter 9 måneder og adskillige behandlere, fik vi endelig løst problemet, og han begyndte at sove normalt.


Derfor kommer jeg nok også til at være lidt opmærksom på jeres børn, uden at være bedrevidende eller male fanden på væggen. Det er alt sammen ment med kærlighed, fordi jeg for alt i verden ikke ønsker, at nogen andre skal gennemgå samme rejse, som min.

Et barselshus..


For 5-6 år siden havde jeg en drøm.

Jeg skrev og tegnede på store A3 ark, undersøgte muligheder og delte tanker med andre, omrking et barselshus.

Det skulle være et hus med høj faglighed, med plads til samvær, gode råd, omsorg, mulighed for at gå på toilettet, pusle sit barn, putte det i barnevogn og tilbringe tid med andre forældre.


Det var en drøm, som jeg endte med at smide i skraldespanden, da jeg ikke havde evner og fantasi nok til at få den ud i livet..


.. Indtil jeg en dag cyklede forbi Mathildes klinik.

Med logo og navn på forsiden stod der "Klinik SKRUK" - et rummeligt, lyst lokale, som talte til mig. Jeg gik hjem og googlede Klinik SKRUK og læste på Mathildes hjemmeside:


"Jeg har virkelig fundet ind til kernen af hvad min drivkraft for arbejdslivet er, og det er blandt andet alt det som har været tæt på min egen krop, nemlig; graviditet, for tidlig fødsel (præmatur), kejsersnit, bækkenbund, og hvordan kvindekroppen genoptræner efter fødsel, og bliver stærk til næste graviditet.

Jeg brænder for mit fag, jeg elsker at arbejde med mennesker og relationer, og jeg sætter en stor ære i at være medvirkende til at danne netværk for især kvinder og mødre."


Så jeg sendte Mathilde en e-mail, som førte til en to timers lang og spændende snak om værdier, visioner, drømme og idéer..


Og nu står jeg her, med mit navneskilt på døren ind til Mathildes klinik. Mathilde har skabt rammerne for lige præcis mine drømme og visioner. Rammerne for et hus, som jeg har fået lov til at blive en del af. Hvilket også skaber en helt perfekt kombination af mit virke som fotograf og min uddannelse som pædagog.


Priser i Klinik skruk

Barselsfotografering

DKK 900

En levende, aktiv og intim fotografering med dit barn, hvor autentiske udtryk og guidede opstillinger er en mulighed.
30 minutters fotografering inklusiv 3 digitale billeder

En lille pige der kigger med sine store blå øjne, over sin mors skulder

Gravid fotografering

DKK 2800

Smukke, rolige billeder i Klinik SKRUKS simple, fine rammer. Du låner kjoler fra min klientgarderobe, men er selvfølgelig også velkommen til selv at medbringe et outfit.
Jeg sætter 2 timer af til vores fotoshoot, hvor du får lette snacks og drikkelse

Et billede af en gravid kvinde, i en stram hvid kjole, i Klinik SKRUK

Nyfødt fotografering

DKK 2800

Et afdæmpet og neutralt rum hvor fokus er på dig og dit nyfødte barn. Perfekt til nybagte forældre, da alt i Klinik SKRUK er skabt med fokus på forældre og deres børn. Jeg sætter 2 timer af til jer, så der er tid til pauser undervejs <3

Nyfødt baby der ligger i et tæppe, i en mosekurv, mens moderen holder fødderne i sine hænder. Tæerne stritter.