Mødregruppefotografering af fællesskabet.


Barselsperioden eller den første tid med dit barn, er helt unik. Det hele går så stærkt og tiden flyver afsted. Du befinder dig i en helt særlig tid, hvor intet andet fylder mere, end tankerne om dit barns behov, omsorgen for dit barn, men også bekymringer, sorger og alt det midt i mellem.

Med en mødregruppefotografering - som også gælder dig der er hjemmegående i et netværk - er det med til at styrke, give ro, glæde, samhørighed, det er en unik følelse i fællesskabet og en opløftende energi.

Mor og barn, mor, barn, skov, familie, mødregruppefotografering, fotografering, fotograf, Roskilde

Hvordan kommer det til at foregå?

I mødes i naturen og kan lave en lille picnic oplevelse ud af det. I mens den ene mor med barn bliver fotograferet, så kan I andre sidde og holde "sædvanlig" gruppehygge, med snak, omsorg, nærvær og dele ud af Jeres bekymringer.

Jeg er en del af dagen, men det er Jeres space og jeg sørger for at respektere det og samarbejde med Jer, på Jer og Jeres børn præmisser.

Jeg vil lave et fællesbillede/gruppebillede af jer alle sammen og Jeres børn. Derudover så sørger jeg for unikke billeder af dig og dit barn, ud fra hvad dit barns alder og kunnen, ud fra energien på dagen og mulighederne i omgivelserne.Hver mor/barn er sin egen og derfor kan I ikke sammenligne hinandens billeder. Det er forskelligt hvilket humør jeres barn er i, hvordan lyset falder på det pågældende tidspunkt mv. Så selvom I alle sammen bliver fotograferet samme dag, så er det individuelt hvordan udfaldet bliver.

Familie, mor, barn, hænder, holde i hånden, mødregruppefotografering, fotografering, fotograf, Roskilde

Mosekurv som ramme for din fotografering


Mødregruppefotografering i naturen er så smukt. Har dit barn ikke lært at sidde ned endnu, så kan en mosekurv give et neutralt, men indrammet og fint udtryk til billederne. Derfor medbringer jeg glædeligt min mosekurv til fotograferingen af dit barn. Derudover har jeg et økologisk babylagen i beige og tre økologiske babytæpper; et gråt i uld, et bomuld i knækket hvid og et beige i bomuld (det på billedet, med kurven).

De neutrale farver er fine i naturen og kan gå sammen med det meste tøj.

Din investering:

200 kr. pr. mor, inklusiv kørsel op til en time fra Roskilde


Digitale filer:

1 digitalt billede 850 kr.

5 digitale billeder 1200 kr.

10 digitale billeder 2000 kr.

20 digitale billeder 3000 kr.

30 digitale billeder 3600 kr.

Hele galleriet - spørg for pris


print:

Billeder printet på mat professionelt fotopapir.

Montering på 2mm pap, så det billedet kan stå selv: 25 kr. pr print

50x70, 600 kr.

30x40, 250 kr.

20x30, 150 kr.

13x18, 70 kr.

10x15, 40 kr.

* Andre str. spørg for pris

Fragt 45 kr.

Du kan også tilkøbe printet monteret på 2mm pap, så det kan stå selv. Pris: 20 kr. pr fotografi

SE MERE AF MIT ARBEJDE OG FØLG MIG PÅ INSTAGRAM