Rejsen til selvstændig fotograf

Starten på min rejse.

Rejsen hertil har været en udviklings- og dannelsesrejse.

Egentlig startede jeg ud som pædagog, hvor jeg i 2017 blev færdiguddannet. Men da jeg selv samme år også blev mor, mærkede jeg noget forandre sig inden i mig.

En glød inden i mig blussede op og jeg mærkede et behov for forandring og at nytænke meningen med hverdagen og livet generelt. Gennem forskellige veje og mange overvejelser fandt jeg endelig en mulighed for mig. En chance jeg først greb i 2020 da jeg startede på kursus og workshop inden for fotografering.

Det har kostet penge, følelser, timer i døgnet. Dette er ikke noget du kommer sovende til, men gennem passion, engagement, tårer, stolthed, iver og frustration kan oparbejde.

Det er mange timer i døgnet og timer jeg langt fra fortryder. Gennem mit arbejde som fotograf har jeg stadigvæk med børn og mennesker generelt at gøre. Derudover arbejder jeg fortsat i naturen, som primært er min arbejdsplads og hvor jeg trives. Jeg arbejder primært i Roskilde, men afhængig af opgaven kommer jeg også rundt omkring på Sjælland.

At have designet min egen hverdag på denne måde og taget springet som selvstændig fotograf har virkelig overrasket mig positivt og jeg er stolt af mig selv.

Fotograf Michell Neell, sidder på en sofa med kamera og notesbog

Mit store spring.

Derfor tog det heller ikke lang tid fra at jeg i 2020 tog mit første kursus og gå til manuel på mit kamera. Til at jeg i 2021 fik CVR nummer og min virksomhed Michell Neell blev skabt.

Efter kurser, workshops, timer bag kameraet og foran computeren, blev det endelig til en voksende virksomhed. Jeg har haft flere familier, brudepar, branding shoots mv.

Jeg har skabt minder, gaver og fanget unikke øjeblikke. Minder folk aldrig vil fortryde, for det er øjeblikke du aldrig får igen.


Som mor til to, ved jeg hvor hurtigt tiden flyver og hvor vigtigt det er at have minder med ens børn - også mens de er små. Det er muligheden for at tale om barndommen og mindes livet. Men også at have billeder som familie, som par, sammen med sine forældre. Livet er flygtigt. Jeg har personligt altid elsket billeder og fotografier. Derfor føler jeg mig også enormt passioneret i mit arbejde og at dele glæden med jer.

Fotograf Michell Neell, sidder på en sofa med en kuglepen i hånden, svævende blomster, kamera på sofaen

Derfor er det også blevet en forkærlighed at forevige Jer med mit kamera og min kreativitet. Jeg ønsker at hjælpe jer med at have minder resten af livet.. Det er vigtige minder, som ikke kun er en investering nu, men også for fremtiden.


For mig er fotografering og selve fotografiet også kunst. Jeg bruger timer på at lære om redigering og efterbehandler altid de digitale RAW filer. Derfor får du altid en del af mig, når du booker en fotografering hos mig. Det er en stilart, det er kunst og det er så meget mere, end at trykke på en knap.

Fotograf Michell Neell står med sit kamera og tager et billede

Tak for at følge med i mit fotografiske univers

Michell Neell

SE MERE AF MIT ARBEJDE OG FØLG MIG PÅ INSTAGRAM
@michellneell