Fotografering i eget hjem

Sæt tiden på pause ♡


Der er noget ganske særligt ved nyfødte babyer, der stadigvæk er helt små, fine og krøllede. Den første tid føles så speciel og livet som nybagt familie, er helt unik. Derfor ønsker jeg også at hjælpe jer med billeder fra denne helt særlige tid. Babyfotograferingen foregår hjemme hos jer i trygge , nærværende og vante rammer, hvor jeg hjælper jer med at rykke rundt på nogle af møblerne og placere jer bedst muligt, i forhold til lyset.

Nyfødt billeder i eget hjem er ganske afstressende og roligt. Vi tager os tid til at få billederne i hus, der er plads til at give baby mad og bleskift, at lege med og snakke med eventuelt søskende og få indrammet det levede liv, detaljer og autentiske stemning. Meningen er, at I med billederne skal kunne rejse tilbage til denne dag og dufte Jeres lille baby og mindes lydene og andet.


Med en babyfotografering i eget hjem er det mig der rejser til jer, og I skal blot gøre jer klar, stille og roligt, uden at skulle tænke på at nå ud af døren til et bestemt tidspunkt. Det er mig der kommer til Jer med mine evner og som en hjælpende, kærlig hånd der foreviger at en ny historie begynder.

Hvornår?

Fotograferingerne vil finde sted primært på tirsdage

Tidsrummet er et cirka tidsrum:

10:00-12:00

13:00-14:00


Se også under gravid fotografering.

Få taget smukke graviditetsbilleder før baby er kommet til verden <3

Rekvisitter

Hvis du ønsker, kan jeg medbringe en mosekurv, økoloogisk babylagen og økologiske babytæpper i bomuld eller uld, i farverne beige, knækket hvid eller grå.

Det kan give nogle søde, fine billeder med baby i mosekurven, indhyllet i neutrale farver. Således at der er fuld fokus på dit barns udtryk, fingre, ansigtstræk mv.

Lille baby i mosekruv med tæppe om sig, fokus på håret og hovedet, moderen sidder ved fødderne
Baby på 5 måneder i dragt og hue, liggende med stort smil i en mosekurv, udendørs
Lille baby i mosekurv med tæppe, fokus på moderens hænder der holder omkring fødderne
Se mere af mit arbejde
FØLG MIG PÅ INSTAGRAM
@michellneell