Familiefotografering - familiefoto og familiebilleder.


Hvorfor få taget familiefoto?

Med en familiefotografering vælger I at skabe minder for fremtiden. Det er en måde at gemme bidder af livet på og gennem æstetik, kreativitet og leg, at få smukke familiebilleder for resten af Jeres liv.

Du finder priserne her

Familiebilleder af mor og hendes to børn, hvor lillesøster prikker storebror på næsen
Familiebilleder af to søskende, storebror sidder på hug og giver lillesøster et kys på kinden
Familiefoto af en familie på fire, der står sammen

Lokationer


Mine lokationer er udvalgt ud fra nogle kriterier, hvor jeg mener min stil kommer bedst muligt til udtryk og samtidig er trygge og inspirerende. For mig må en lokation gerne inspirerer til nysgerrighed, tryghed, leg og nærvær.

Naturen er et åbent, ikke dømmende rum med plads til bare at være, hvilket fascinerer mig. Naturen bidrager til muligheder for autentiske, smukke billeder, hvor der både er forundrende udtryk, ægte smil og skønne omgivelser.

FAQ - Familiefotografering

  • HVAD GØR VI HVIS DET REGNER?


Umiddelbart holder vi aftalen. Småregn eller mindre byger ser jeg ikke som en hindring. Jeg holder mig opdateret på vejrudsigten og ønsker helst først at rykke aftalen, når vi kommer helt tæt på.

  • HVOR ER LOKATIONEN?


Jeg fotograferer udendørs, hele året og bruger tid på at finde lokationer der matcher stil, årstid, vejret og er som I også kan komme til. Derfor er det ikke altid samme sted. Jeg sørger for at informere Jer om lokationen op til fotograferingen. Det kan ske at jeg af en eller anden grund er nødt til at ændre lokation, og dette vil I også blive underrettet om.

  • HVORNÅR ER DET GODT AT BLIVE FOTOGRAFERET?


Jeg vil umiddelbart sige, at det er godt at gøre i de tidsrum Jeres børn er friske. Sover Jeres barn lur mellem 12 og 14, ville jeg booke en tid enten kl. 9 eller 10 eller først igen kl. 16.

Jeg synes det virker bedst, når ikke lige er revet ud af luren. Tank op på mad og drikke hjemmefra/op til fotograferingen, så de grundlæggende basale behov er opfyldt.

Sørg altid for vand at drikke og lidt snacks at spise; udskåret vindruer, fruitfunk poser, rosiner eller andet der ikke fedter voldsomt eller krummer for meget. Det er meget arbejde i at fjerne snot og krummer efterfølgende, så medbring gerne vådservietter eller andet, til at tørre munden.

Det er også godt at huske: en jakke eller et tæppe og skiftetøj.

  • TØJVALG - HVAD SKAL VI HAVE PÅ?


Jeg synes at jordfarver, svage ensrettede farver fungerer rigtig godt i naturen. 14 dage før bookingen sender jeg en brochure ud med blandt andet en tøjguide i. Afdæmpet tøj der harmonerer indbyrdes, uden store logoer, forskellige print mv. Naturen er vild i forvejen, og derfor er det vigtigt at det harmonerer.


Til familiefotografering i de kolde perioder er det super vigtigt med flere tynde lag. Bambus, uld, bomuld som body/undertøj, tynde bluser, strømpebukser, leggings. Flere tynde lag isolerer godt mod kulden. Afslut eventuelt med en strik, termotøj eller jakke yderst. Det er altid godt med tøj der ikke dækker for hals og hage, så Jeres ansigter ikke er gemt væk.

  • HVORNÅR MODTAGER VI VORES FAMILIEBILLEDER?


Ved familie, børn, gravide og par sessioner modtager I de redigerede, digitale filer i et onlinegalleri, indenfor 1 uge. Her kan I selv udvælge de ønskede filer og det er også muligt at tilkøbe flere, hvis ønsket.

  • TAGER DU FAMILIEBILLEDER I EGET HJEM?


Jeg er faktisk gået lidt væk fra at tage billeder i eget hjem, da jeg synes det blev for svært at få det hele til at harmonere med mit eget liv. Det er nok noget jeg kommer til at gøre plads til og tilbyde mere, i vinterhalvåret. Dog er det ikke et endegyldigt nej, så skriv til mig hvis du er interesseret at have mig som fotograf i en hjemmesession, hvor vi enten fotografere gravidbilleder, familiebilleder eller babybilleder. Så vil jeg meget gerne se, om der er plads i kalenderen. Her gælder et tillæg på kørsel uden for Roskilde: 3,70 kr. pr. kørt km.

Se mere af mit arbejde og følg mig på Instagram