Fotografering i naturen med din


Barselsgruppe


Sæt tiden på pause og nyd barslen med dit lille barn. For barselsperioden er en ret særlig tid. Der sker noget hvert øjeblik, hver en stund.

Inviter din barselsgruppe på en lille date - pak en picnickurv og tag med ud i naturen, for at forevige denne særlige tid.


Fotograferingen foregår udendørs og der sættes 15 minutter af til hver forælder + barn.

I mens den ene af jer bliver fotograferet, har I andre tid til at snakke, skifte bleer og meget mere. Gør det til en afslappet og hyggelig stund, i det fri.

Jeres ord
En rigtig god oplevelse og nogle flotte billeder lige til billedrammen. Oplevelsen blev særlig god, fordi Michell gav sig god tid og tog det hele meget stille og roligt - så blev man som mor ikke stresset over en tisseble eller om huen lige skulle rettes undervejs. Kan varmt anbefales.
— Iben
Min mødregruppe havde Michelle ude til fotografering af mor-barn billeder. Selv om alle i gruppe “kun” havde 15min hver med Michelle, lykkedes hun med at får taget fine billeder med meget stemning ❤️
Selve fotograferingen var gratis og vi betalte kun for de billeder vi ønskede, hvilket jeg syntes var et super tilbud og pris 💙
Varm anbefaling herfra ⭐️
— Amanda
Helt fantastiske billeder

Helt fantastiske billeder! Vi havde 15 minutter til fotografering af vores 7 måneder gamle datter. Michell nåede at få så mange guldkorn i kassen på en rolig og afslappet måde, hvor baby fik lov at være baby.
— Merete